Çalışan annelere müjde

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Özel Kreş ve Gündüz Bakımevi'nin temeli, önceki gün düzenlenen törenle atıldı. Çerkezköy OSB Özel Kreş ve Gündüz Bakımevi, bölgedeki sanayi kuru

GÜNDEM 17.10.2016 21:24:00 0
Çalışan annelere müjde

ÇERKEZKÖY OSB YÖNETİMİ HAZIR BULUNDU

 

Bünyesindeki katılımcılara en iyi hizmeti vermek için çaba gösteren Çerkezköy OSB Yönetim Kurulu tarafından önemli bir sosyal sorumluluk çalışması daha hayata geçiriliyor. Bölgedeki sanayi kuruluşlarında çalışan anne ve babalara büyük bir kolaylık sağlayacak olan Çerkezköy OSB Özel Kreş ve Gündüz Bakımevi’nin temeliönceki gün düzenlenen törenle atıldı. Temel atma törenine Çerkezköy OSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler, Yönetim Kurulu Başkan Vekili NatanYakuppur, Yönetim Kurulu Üyeleri, Ali Bekmezci ve Eyüp Koray Dinsel ile Çerkezköy OSB Yönetim Kurulu Yedek Üyeleri Saim Buyruk, Ahmet Temiroğlu’nun yanı sıra, Çerkezköy OSB Müdürü Mehmet Özdoğan da katıldı.

 

300 ÖĞRENCİ KAPASİTELİ OLACAK

 

Kurban kesimi ve dua okunmasıyla başlayan Çerkezköy OSB Özel Kreş ve Gündüz Bakımevi’nin temel atma töreninde, ilk harcı Çerkezköy OSB Yönetim Kurulu üyeleri attı. Özel Kreş ve Gündüz Bakımevi, 0-36 ile 37-66 aylık çocuklara hitap edecek. Yaklaşık 300 öğrenci kapasiteli Özel Çerkezköy OSB Kreş ve Gündüz Bakımevi toplam inşaat alanı, 2 bin 434 metrekare kapalı ve 19 bin metrekare açık alana sahip olacak.İnşaatına başlanan kreş ve gündüz bakım evinde, açık etkinlik alanı, açık oyun alanı, yol ve otopark sahaları da yer alacak.

 

Haber / Mehmet AYAN