Engellilere balık ziyafeti

Kapaklı'da faaliyet gösteren Metin Müzik adlı organizasyon firması, ilçede ikamet eden engelli vatandaşlara balık ziyafeti çekti.

GÜNDEM 16.10.2016 21:36:00 0
Engellilere balık ziyafeti

KAPAKLI’DA DA YAPACAĞIZ

 

Kapaklı'da önceki gün saat 14.00’da düzenlenen programa Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, CHP Kapaklı İlçe Başkanı Kenan Seçkin, MHP İlçe Başkanı İsmail Türker, Kapaklı Belediye Meclis Üyeleri, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahsin Nalbant, AK Parti Kapaklı Kadın Kolları Başkanı Nezahat Erdoğan, Türkiye Sakatlar Derneği Kapaklı Şube Başkanı Hayati Çakan ve Çerkezköy Şube Başkanı Hayrettin Çetinkaya ile 300’e yakın engelli ve engelli yakını katıldı. Engellilerin sosyal yaşama adapte olabilmeleri için bu gibi organizasyonların çok önemli olduğunu belirten Belediye Başkanı İrfan Mandalı, programı düzenleyen Metin Arabacı'ya teşekkür etti. Ayrıca Çerkezköy'de açılışı gerçekleştirilen Türkan Saylan Eğitim, Kültür ve Sanat Merkezi'nin ilçeye değer katacak bir proje olduğunu kaydeden Mandalı, en yakın zamanda benzer bir projeyi de Kapaklı'da yapacaklarını kaydetti.

 

GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİLER

 

Metin Müzik organizasyon firmasına etkinlik için teşekkür eden Türkiye Sakatlar Derneği Kapaklı Şube Başkanı Hayati Çakan, “Metin kardeşim her zaman için bizlerin yanında oldu, olmaya da devam edecektir. Belediye Başkanımız İrfan Mandalı bizler için bir yaşam alanı kurulacağını ifade etti. Şimdiden kendisine teşekkür ediyorum" dedi. Kapaklı'nın yetiştirdiği ender seslerden biri olan Emrah Meloğlu'nun sahne aldığı programda konuklar canlı müzik eşliğinde ikram edilen balıkları yerken gönüllerince eğlendiler.

 

Haber / Ahmet KILAVUZ