Çocuklarınızın geleceği sizin ellerinizde

Anne ve babanın çocuklar üzerindeki iletişim sorunlarının çözümü amacıyla Çorlu Belediyesi tarafından "Aile İçi Etkili İletişim" konulu seminer düzenlendi.

GÜNDEM 16.10.2016 21:33:00 0
Çocuklarınızın geleceği sizin ellerinizde

AİLE İÇİ HATALI İLİŞKİLER ELE ALINDI

 

Seminere Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Kemaleddin Avcı ve çok sayıda vatandaş katıldı. Aile Danışmanı Elif Nergiz ve Psikolog Aile Danışmanı Gaye Evin Söylemezoğlu tarafından verilen seminerde, ailelerin çocuklarıyla kurdukları hatalı ilişkiler ve sonuçları ele alındı. Nergiz ve Söylemezoğlu, anne ve babaların çocuklarına karşı aşırı koruyucu veya tam tersine umarsız davranışlarının çocuğun gelişiminde önemli sorunlar yarattığını belirterek, ortak hareket etmeyen ve kararlarında farklılıklar ortaya koyan anne ve babaların çocuklarının kolaycılığa kaçtıkları ve gelecekte bir takım psikolojik sorunlar yaşayabileceklerini dile getirdi.

 

UZMAN DESTEĞİ ALMALISINIZ

 

Yeni neslin özellikle teknolojiyi yakından takip ettiklerini, anne ve babalara burada çok büyük görevler düştüğünü ifade eden Elif Nergiz ve Gaye Evin Söylemezoğlu, "Çocuklarımızın özgür ya da kararsız, girişken ya da sosyal yaşamdan uzak olup olmadıklarını belirleyebilmek sizin elinizde. Eğer bu konuda eksik kaldığınızı düşünüyorsanız, muhakkak uzman desteği almalısınız" diye konuştular. Seminer sonunda Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Kemaleddin Avcı, seminere konuşmacı olarak katılan Nergiz ve Söylemezoğlu'na teşekkür ederek, kendilerine çiçek takdim etti.

 

Haber / Menşure KARDEŞ