11 meclis üyesi zehirlendi

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Ekim Ayı olağan Meclis Toplantısı'nın ikinci oturumu 12 Ekim Çarşamba günü Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak başkanlığında gerçekleştir

GÜNDEM 13.10.2016 22:28:00 0
11 meclis üyesi zehirlendi

HASTANEYE GİTTİLER

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Meclis Toplantısının ardından meclis üyelerine kuru pasta ve aşure ikramında bulunuldu. Aralarında Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ve Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan’ın da bulunduğu 11 meclis üyesi mide ve karın ağrısı şikayetleriyle hastaneye gittiler. Özel bir hastaneye giderek tedavi olan Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, “Hastanede gıda zehirlenmesi teşhisi konuldu. Muhtemelen yediğimiz bir poğaçadan oldu. Doktorlar bir serum taktılar. Şimdi iyiyim" açıklamasında bulunurken; Çerkezköy Özel İrmet Hastanesi’nde tedavi olan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay da yediği aşureden dolayı gıda zehirlenmesi yaşadığını ifade etti.

 

EN ÇOK BEN YEDİM

 

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, meclis toplantısının ardından dağıtılan ikramın zehirlenmeye neden olmasıyla ilgili gerekli araştırmaları başlattıklarını ifade ederek, “Bazı arkadaşlarımızda biraz rahatsızlanmalar olmuş. Ama en çok ben yedim bende bir şey yok. Bu konuyla ilgili olarak araştırılması için talimat verdim" ifadelerini kullandı.

 

Haber / Mehmet AYAN