Büyükşehir büyüklüğünü hissettirmeye başladı

İl genelinde bulunan Organize Sanayi Bölgelerinin temsilcilerini makamında ağırlayan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak "Büyükşehir büyüklüğünü hissettirmeye başladı?

GÜNDEM 13.10.2016 22:15:00 0
Büyükşehir büyüklüğünü hissettirmeye başladı

OSB ÇALIŞMALARI HAKKINDA BİLGİ VERDİLER

 

Tekirdağ’da faaliyet gösteren Organize Sanayi Bölgelerinin temsilcileri Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette Tekirdağ Vali Yardımcıları Mahmut Yıldırım ve Tayyar Şaşmaz ile Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Oral Karakaya da hazır bulundu. Başkan Albayrak ile görüşen temsilciler, Organize Sanayi Bölgelerinin çalışmalarıyla ilgili bilgiler verdi.

 

ZOR GÜNLER GERİDE KALDI

 

Büyükşehir’in kuruluşundan bugüne kadar gelinen çalışmaları yaşadığı anekdotlarla anlatan Kadir Albayrak ise “Tekirdağlılar Büyükşehir’in büyüklüğünü hissettirmeye başladı. Eski zor günler geride kaldı” dedi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kadir Albayrak, OSB temsilcilerinin sorunlarını ve isteklerini dinledi. Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da Organize Sanayi Bölgelerine ve sanayicilere her türlü desteği vermeye devam edeceklerini ifade etti.

 

Haber / Ahmet KILAVUZ