Bu kış da üşümeyecekler

Çerkezköy Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından her yıl gerçekleştirilen yakacak yardımı, bu yıl da yapılıyor. Kömür yardımı dağıtım çalışmalar

GÜNDEM 13.10.2016 21:02:00 0
Bu kış da üşümeyecekler

HANE BAŞI 2 TON

 

Kömür yardımı dağıtım çalışmalarını yerinde inceleyen ve çalışmalar hakkında Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Nuray Koç’ tan bilgi alan Kaymakam Metin Kubilay, “Vakfımız bu yıl da ihtiyaç sahibi ailelerimize kömür yardımında bulunmaya devam ediyor. Tespit edilen 500 ihtiyaç sahibi ailemize hane başı 2 ton olmak üzere toplam bin ton kömür yardımı dağıtılacak. Kömür yardımları hane adreslerine teslim edilmeye başlandı” diye konuştu.

 

DEVLETİN ŞEFKATLİ ELİ

 

İlçe Kaymakamı olarak çalışmaları yakından takip ettiğini sözlerine ekleyen Kaymakam Metin Kubilay, “Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfımız devletin şefkatli elini ihtiyaç sahibi vatandaşlara gösteriyor. Yardımların ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza en kısa sürede ulaştırılması açısından vakfımız Devlet ile vatandaş arasında adeta bir köprü vazifesi görmektedir. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın yanında olacağız” ifadelerini kullandı.

 

Haber / Mehmet AYAN