Bu bir ekmek davasıdır

Tekirdağ Servisçiler Derneği Başkanı Aşkın Gündoğdu, düzenlediği basın toplantısında korsan araçlar kadar bölgesellik konusunda güzergah belgelerinin de kontrol edilmesi gerektiğini ifade ederek, â€

GÜNDEM 12.10.2016 20:54:00 0
Bu bir ekmek davasıdır

İLGİLİ BİRİMLERE TALİMAT VERDİ

 

Korsan araçlarla alakalı olarak Tekirdağ Vali Yardımcısı Ahmet Büyükçelik’i ziyaret ettiklerini belirten Tekirdağ Servisçiler Derneği Başkanı Aşkın Gündoğdu, yaptığı açıklamada, “Ziyaretimizde korsan araçlarla alakalı olarak elimizde belge ve fotoğrafların bulunduğunu ve bunları da Tekirdağ Valimize sunduğumuzu ifade etmemizin ardından Vali Yardımcımız Ahmet Büyükçelik konunun takipçisi olacağını ifade ederek gerekli birimlere talimat verdi” diye konuştu.

 

ESNAF ZORLUK ÇEKİYOR

 

Vali Yardımcısı Büyükçelik’in korsan araçların daha sık bir şekilde takip edileceğini ve ilerleyen zamanlarda da kendilerine gerekli bilgilerin verileceğini sözlerine ekleyen Gündoğdu, “emniyet güçlerinden ricamız S ve J plakalı araçlarda uygulama yaptıkları esnada bölgeselliğe uyulup uyulmadığına dair güzergah izin belgelerini de kontrol etsinler. Bu kontroller yapıldığı taktirde esnaflar olarak çok rahatlayacağız. Çorlu’dan gelen bir şoför ek sefer yaparak gittiği zaman esnaf olarak zorluk çekiyoruz” dedi.

 

EKMEK YEMEK İÇİN UĞRAŞAN ESNAFLARIZ

 

Korsan ve çevreden gelen araçlar yüzünden Çerkezköy esnafının iş yapamadığına dikkat çeken Aşkın Gündoğdu, “Saray’dan gelen bir şoför kendi işçisi yada öğrencisini bıraktıktan sonra geriye dönerken 60 TL’ye olan servisi 30 TL’ye yaptırıp götürmesi bizleri sıkıntıya sokuyor. Evimize ekmek götürmek isterken iş yapamaz duruma geldik. Bu bölgesellik uygulanmayacaksa neden çıkarıldı? Korsan araçlar kadar bu bölgesellik konusunun da üzerine gideceğiz. Bu bir ekmek davası ve ekmek yemek için uğraşan esnafız” ifadelerine yer verdi.

 

Haber / Mehmet AYAN