Ev sahibinin elbiseleriyle gezerken yakalandı

Son bir hafta içinde Çorlu, Çerkezköy ve Kapaklı'da hırsızlık olayına karışan Soner Z., Çerkezköy'de yakayı ele verdi. Emniyetteki ifadesinin ardından Adliyeye sevk edilen şüpheli tutukla

GÜNDEM 11.10.2016 21:24:00 0
Ev sahibinin elbiseleriyle gezerken yakalandı

UYUŞTURUCU TEMİN EDEBİLMEK İÇİN HIRSIZLIK YAPMIŞ

 

Çorlu, Çerkezköy ve Kapaklı’da 6 hırsızlık olayına karışan Soner Z., Çerkezköy’de yakalandı. Önceden sabıkası bulunan ve bir yıl önce cezaevinden çıktığı öğrenilen Soner Z.’nin uyuşturucu madde bağımlısı olduğu ve hırsızlığı da uyuşturucu temin edebilmek adına yaptığı ifade edildi.

 

EV SAHİBİNİN ELBİSELERİNİ GİYEREK EVDEN AYRILDI

 

Güveniş caddesinde bir eve giren Soner Z., iddiaya göre gerçekleştirdiği hırsızlığın ardından rahat bir tavır sergileyerek kendi elbiselerini çıkarttıktan sonra ev sahibine ait elbiseleri giyerek evden ayrıldı. Ev sahibi evine geldiğinde gördüğü manzara karşısında şoka girerken durumu emniyet güçlerine haber verdi.

 

GÜVENİŞ CADDESİ ÜZERİNDE YAKALANDI

 

İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri yaşanan hırsızlık olayıyla alakalı geniş çaplı soruşturma başlatırken, hırsızlık mağduru ev sahibi önceki gün Güveniş caddesinde gezdiği esnada kendisine ait elbiseleri bir başkasının üzerinde görünce durumu emniyet güçlerine bildirdi. Vakit kaybetmeden harekete geçen Asayiş Büro Amirliği ekipleri Soner Z.’yi saat 11.30 sularında Güveniş caddesi üzerinde yakalayarak gözaltına aldı.

 

CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

 

Hırsızlık mağduru ev sahibi tarafından teşhis edilen şahıs alınan ifadesinin ardından dün mahkemeye sevk edildi. 6 ayrı hırsızlık olayına karışan zanlı çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Çerkezköy Cezaevine gönderildi.

 

Haber / Ahmet KARDEŞ