3 proje hakkında bilgi verdi

Ak Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel, Tekirdağ Tarih Bilincinde Buluşanlar Derneği ziyaretinde yaptığı konuşmada Tekirdağ'da öncelik verdikleri 3 proje hakkında bilgilendirme de bulundu.

GÜNDEM 11.10.2016 21:18:00 0
3 proje hakkında bilgi verdi

HÜKÜMETİN ÇALIŞMALARINDAN BAHSETTİ

 

Ak Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel, Tekirdağ Tarih Bilincinde Buluşanlar Derneği’ni ziyaret etti. Dernek Başkanı Hüseyin Bayol ve Yönetim Kurulu üyeleriyle sohbet eden Yel, terör olayları, Olağan Üstü Hal ile Irak ve Suriye’deki gelişmeleri içeren Hükümet çalışmaları hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

 

ULAŞIM RAHATLAYACAK

 

Tekirdağ ile ilgili öncelikli olarak 3 projeye odaklandıklarını ifade eden Milletvekili Mustafa Yel, “Hayrabolu Tekirdağ yolu projesi tamamlandı. Projenin Kalkınma Bakanlığı tarafından yatırım programına alınmasıyla ilgili temaslarımızı sürdürüyoruz. 2017 yatırım planına aldırmak için yoğun çabamız var. İkinci proje Kuzey Marmara Otoyoluna entegre Şarköy yolu. Çanakkale ile Tekirdağ arasındaki yol 40 km kısalacak. Şarköy yoluyla da ulaşımımız rahatlayacak” dedi.

 

KASIM AYINDA ÇALIŞMALAR BAŞLAYACAK

 

Bir diğer projenin ise vatandaşların merakla beklediği Şehir Hastanesi olduğunu sözlerine ekleyen Yel, “Hastane inşaatının plan uyarınca ağustos ayında temeli atılacaktı. Sağlık Bakanımız değişince yeni Bakanımız projeyi tekrar incelemek istedi.  Sağlık Bakanımız Recep Akdağ’ın istekleri doğrultusunda projede bazı değişiklikler yapıldı. Bakanımızla görüşmemizde Ekim ayı içinde projeyi onaylayacağını söyledi. İnşallah Kasım ayı itibariyle de hastane inşaatımız başlayacak” ifadelerini kullandı.

 

ZİYARETİN SONUNDA HATIRA FOTOĞRAFI ÇEKTİRDİLER

 

Tekirdağ Tarih Bilincinde Buluşanlar Derneği Başkanı Hüseyin Bayol ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Dernek çalışmalarıyla ilgili bilgilendirmede bulunan Bayol,  13 Kasım Tekirdağ’ın Kurtuluşu yıldönümü vesilesiyle bir program planladıklarını, geçtiğimiz yıl düzenledikleri ‘Tekirdağ Şehir ve Kültür’ konulu geniş katılımlı sempozyumun bu yıl ikincisini düzenlemek için çalışmalar yürüttüklerini aktardı. Ziyaret, hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından sona erdi.

 

Haber / Ahmet KILAVUZ