Parklar yenileniyor

Kapaklı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, çocukların ilçedeki parklarda güven içinde vakit geçirebilmeleri adına yenileme ve düzenleme çalışmalarını aralıksız sürdürü

GÜNDEM 9.10.2016 20:17:00 0
Parklar yenileniyor

VATANDAŞ HUZUR İÇİNDE OTURULABİLECEK

 

İlçenin muhtelif noktalarında bulunan yeşil alanların ekipler tarafından dezenfekte edildiğini kaydeden Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, “Çocuklarımızın sağlıklı ve güven içerisinde oynayabileceği, eğlenebileceği, gençlerimizin spor aktivitelerini rahatça yerine getirebileceği, farklı yaş gruplarındaki vatandaşımızın huzur içinde oturabileceği, dinlenebileceği, adeta bir buluşma, tanışma, kaynaşma noktası haline gelen park ve yeşil alanlarımızın sayısını arttırmaya devam ediyoruz. Ekiplerimiz Çamlık Parkımızda çevre düzenleme ve çim biçme çalışmalarını sürüdürüyor” ifadelerini kullandı.

 

PARKLARIMIZI MODERN BİR HALE GETİRECEĞİZ

 

Kapaklı’da Cumhuriyet Mahallesi Canbazlar Caddesi üzerinde yer alan çocuk parkında da yenileme çalışmalarının devam ettiğini ifade eden Belediye Başkanı İrfan Mandalı, “Alt zeminlerinin tamamlanmasının ardından parkımıza yeni çocuk oyun grupları ve spor aletleri koyarak daha modern bir hale getireceğiz. Çocuklarımız burada huzur ve güven içinde eğlenceli vakit geçirebilecek. Ailelerimiz de içi rahat bir şekşilde çocuklarını bu parkımıza götürebilecekler” açıklamalarında bulundu.

 

SPOR GRUPLARI YERLEŞTİRİLİYOR

 

Yalnız çocuklar için değil, yetişkinler için de parklarda düzenleme çalışmaları gerçekleştirildiğine dikkat çeken Belediye Başkanı İrfan Mandalı, “Bülent Ecevit Caddemizde yer alan parkımızda spor aletlerinin montajına başlandı. Parkımızda çalışmalarımıza devam edeceğiz. Spor aletlerinin montaj çalışmalarının tamamlanmasının ardından çevre düzenleme çalışmalarını yapacağız. Vatandaşlarımız boş zamanlarında buraya gelip, spor yapabilecek ve aileleri ile birlikte hoşça vakit geçirebilecek” diye konuştu.

 

Haber / Ahmet KARDEŞ