Örnek bir belediyeyiz

Erzurum Büyükşehir Belediyesi'nden gelen bir heyet Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan'ı ziyaret ederek, Edirne'de uygulanan toplu taşıma sistemi hakkında bilgi aldılar. Vatandaşa daha iyi hizmet v

GÜNDEM 9.10.2016 19:56:00 0
Örnek bir belediyeyiz

BİRÇOK PROJE HAYATA GEÇİRİLDİ

 

Edirne Toplu Taşıma Sistemi (ETUS)’un toplu taşımada getirdiği yenilikler ile Samsun, Kocaeli ve Sakarya’dan sonra Erzurum Büyükşehir Belediyesi’yle çalışan kooperatifin de dikkatini çekti. Ulaşım sistemini yakından incelemek için Edirne’ye gelen heyet ETUS Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Giyik ile birlikte Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’ı ziyaret etti.  ‘Gittiğin Mesafe Kadar Öde’, ‘Kesintisiz 24 Saat Ulaşım Sistemi’ ve ‘Whatsapp Şikayet Hattı’ gibi birçok projeyi hayata geçirerek Türkiye’de ilkleri gerçekleştirdiklerini ifade eden Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, ulaşım sistemi hakkında heyete bilgi verdi.

 

ZAMAN ZAMAN ELEŞTİRİLDİĞİMİZ DE OLUYOR

 

Erzurum’da uygulanan toplu taşıma ile ilgili de bilgi alan Gürkan, “Toplu ulaşım dünyanın her yerinde küçük ya da büyük sorunların yaşandığı bir hizmettir. Kitlesi insan olduğu için yüzde yüz memnuniyet hiçbir zaman olmaz. İnsan her zaman doğası gereği en iyisini en güzelini, en mükemmelini istemiştir, istemeye de devam edecektir. Edirne Halkı için, bizde kentimizde en iyi ulaşım sistemini kurmak için mücadele ettik. Zaman zaman yaşanan aksaklıklardan dolayı vatandaşlarımızın eleştirilerine de maruz kalmaktayız. Ama özellikle büyükşehir belediyelerinin bizleri ziyaret ederek, ulaşım sistemi hakkında bilgi almaları bizleri mutlu etmektedir” dedi.

 

EĞİTİMLER DEVAM EDİYOR

 

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan şöyle devam etti: “Demek ki doğru bir yoldayız.  Edirne Halkı’na daha iyi hizmet verebilmek adına daha da fazla çalışmaya hazırız.” Gürkan, Edirne Belediyesi tarafından şoför esnafının vatandaşa nasıl davranmaları konusunda da eğitim vermeye devam ettiklerini söyledi. 

 

Haber / Menşure KARDEŞ