Bu kadarına pes!

Çerkezköy'de vatandaşların en büyük sıkıntılarından biri olan hatalı araç parkı çeşitlerine bir yenisi daha eklendi. Bugüne kadar çift sıra park, kaldırım üzerine park ve engelli rampa

GÜNDEM 7.10.2016 20:55:00 0
Bu kadarına pes!

Çerkezköy’de bugüne kadar çok sayıda yanlış park haberlere konu olurken; böylesi ilk kez görüldü. Şehrin göbeğinde Çerkezköy Belediyesi Hizmet Binası önünde yaya geçidi ortasına park eden duyarsız sürücü vatandaşların tepkisine neden oldu.

 

YAYALARIN ÖNÜNE SET KURDU

 

Engelli rampaları önüne yapılan parklar, kaldırım üzerine yapılan parklar ve çift sıra parklardan sonra Çerkezköylüler, yaya geçidi üzerine araç parkını da gördü. Çerkezköy’ün göbeğinde Cumhuriyet Meydanı’ndaki ışıklarda duyarsız bir sürücünün üzerinde ay yıldız bulunan aracını yaya geçidi üzerine park etmesi “Bu kadar da olmaz” dedirtti. Düşüncesiz sürücü yaptığı bu hareket ile adeta yayaların önüne set kurdu.

 

YAYALAR TEHLİKE ALTINDA

 

Yolun karşısına geçmek için aracın etrafından dolaşmak zorunda kalan vatandaşlar, “Yolun karşısına geçerken, hareket halindeki araçlar bizi görmeyebilir. Özellikle küçük çocuklar, karşıdan karşıya geçerken büyük tehlike altında. Hangi akla hizmet bu kişi aracını buraya böyle park edebiliyor. Çift sıra parklara alıştık, kaldırım üzerine parkları da gördük. Ama bu kadarına pes doğrusu” ifadelerini kullandı.

 

Haber / Ahmet KARDEŞ