Otoparkı hemen bitirin

Çerkezköy Devlet Hastanesi'nde Uz. Dr. Necati Karaoğlu'nun yerine Başhekimlik görevne getirilen Op. Dr. Gülay Sarıçam, Kaymakam Metin Kubilay'ı makamında ziyaret etti.  Hastane otoparkının bir a

GÜNDEM 7.10.2016 20:48:00 0
Otoparkı hemen bitirin

550 PERSONEL İLE HİZMET VERİYORUZ

 

Ziyarette Hastane Müdür Yardımcısı Fatih Can Mert de Başhekim Gülay Sarıçam’a eşlik etti. Hastanede yürütülen çalışmalar hakkında Kaymakam Kubilay’a bilgi veren Başhekim Gülay Sarıçam, “253’ü kadrolu toplam 550 personel ile bölge halkına sağlık hizmeti vermeye çalışıyoruz. 6 Pratisyen Hekim ve 48 Uzman Hekimimizle vatandaşlarımıza elimizden gelen hizmetin en iyisini yapmaya gayret ediyoruz. Ekim ayı itibari ile Göğüs Hastalıkları servisi ile Ortopedi servisini de hizmete açtık. 15 Ekim itibariyle Palyatif Ünitesini de faaliyete geçirerek vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız” dedi.

 

HASTANEMİZ İLÇEMİZİN VİZYONU OLDU

 

Kaymakam Metin Kubilay ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “İlçemizde yeni faaliyete giren Devlet Hastanemiz ilçemizin vizyonu olmuş durumda. Hastanemiz sadece ilçemize değil günlük olarak çevre il ve ilçelerden gelen vatandaşlarımıza da hizmet vermektedir” dedi. Hastane otoparkının bir an önce tamamlanması için talimat veren Kaymakam Metin Kubilay, Başhekim Gülay Sarıçam ve tüm hastane çalışanlarına başarılar diledi.

 

Haber / Ahmet KILAVUZ