TESKİ ile alakası yok

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Genel Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, il merkezindeki içme suyu hattıını kazma darbesi ile patlatan işçinin TESKÄ?

GÜNDEM 7.10.2016 18:09:00 0
TESKİ ile alakası yok

KAZMA İLE SU BORUSUNU PATLATTI

 

Tekirdağ il merkezinde Hükümet Caddesi üzerinde meydana gelen olayın çeşitli basın yayın organlarında ve sosyal medyada yayınlandığına dikkat çekşilen açıklamada, “Görüntülerde, yapılan kazı çalışmaları sırasında işçilerin içme suyu şebeke borusunu kazma ile patlattığı görünüyor. Bu durum karşısında vatandaşların ıslandığı ve olaya tepki gösterdikleri belirtiliyor. Konuyla ilgili basın yayın organlarında ve sosyal medyada çeşitli video, resim ve yazılar paylaşılıp haberler yayımlandı” denildi.

 

BAŞKA BİR KURULUŞUN ÇALIŞANI

 

Bahse konu kazı çalışmasının TESKİ ile hiçbir ilgisi olmadığına vurgu yapılan açıklamada, “Kazma ile içme suyu şebeke borusunu patlatan işçi, TESKİ bünyesinde hizmet vermemektedir. Bu işçi internet altyapı hizmeti sunan başka bir kuruluşun çalışanıdır. Yaşanan arıza üzerine TESKİ ekipleri olaya en kısa zamanda müdahale ederek su patlağını onarmıştır” ifadelerine yer verildi.

 

Haber / Mehmet AYAN