TREDAŞ uyardı

TREDAŞ Genel Müdürlüğü, altyapı çalışmaları nedeniyle Kapalı ve Çerkezköy'de yaşanacak olan elektrik kesintisine karşı vatandaşları uyardı.

GÜNDEM 5.10.2016 20:56:00 0
TREDAŞ uyardı

KAPAKLI’DA 4 SAATLİK KESİNTİ

 

Kapaklı’da bugün 11.00-15.00 saatleri arasında alpek çekimi nedeniyle 4 saatlik elektrik kesintisi yaşanacağı belirtilen açıklamada, “Atatürk Mahallesinin bir kısmında yapılacak elektrik kesintisi Erbay Caddesinin bir kısmını, Kutalmış Sokak, Panel Sokak, Palmiye Sokak, Hacılar Sokak, Rüzgar Sokak ve İstiklal Caddesinin bir kısmını kapsayacak. Çerkezköy’de ise Fatih Mahallesi’nin bir kısmında yarın 08.30-13.30 saatleri arasında münferit elektrik kesintisi yapılacak. Elektrik kesintisinden Şehit Teğmen Akın Akın Caddesi’nin bir kısmı, Eray Sokak, Varan Sokak ve Üzümlü Sokak etkilenecek” denildi.

 

KESİNTİLER ÇERKEZKÖY’DE DE OLACAK

 

TREDAŞ Genel Müdürlüğü yetkilileri , “Çerkezköy’de Fevzipaşa Mahallesi’nin bir kısmında 08 Ekim 2016 tarihinde münferit elektrik kesintisi yapılacak. 08.30-18.30 saatleri arasında yapılacak kesintiden Kulalar Sokak, Güvenç Sokak, Memur Sokak, Kumru Sokak, Fulya Sokak, Kamelya Sokak, Ufuk Sokak, Akasya Sokak, Selvi Sokak, Ökten Sokak, Tiril Sokak, Fevzipaşa Caddesi’nin bir kısmı, Barbaros Bulvarının bir kısmı, Namık Kemal Bulvarının bir kısmı etkilenecek” ifadelerini kullandı.

 

Haber / Ahmet KILAVUZ