Önsel'e coşkulu karşılama

MHP Genel Merkezi tarafından, geçtiğimiz ay görevinden istifa eden Ahmet Emin Yıldız'ın yerine MHP Tekirdağ İl Başkanlığı'na getirilen Koray Önsel, yetki belgesini almak için gittiği Ankaraâ?

GÜNDEM 4.10.2016 20:53:00 0
Önsel

GİŞELERDE KARŞILADILAR

 

Milliyetçi Hareket Partisi’nin çiçeği burnunda Tekirdağ İl Başkanı Koray Önsel, Ankara dönüşü Çerkezköy gişelerinde babası Eser Önsel, MHP İlçe Yönetimi, Çerkezköy Ülkü Ocakları yönetimi ve çok sayıda partili tarafından karşılandı. Burada toplu hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından konvoy halinde MHP Çerkezköy İlçe Başkanlığı’na geçildi. Koray Önsel, MHP Çerkezköy İlçe Teşkilatı önünde kendisini büyük bir coşku ile karşılayan partililere hitap etti.

 

EN KISA ZAMANDA TOPLANTI YAPACAĞIZ

 

Kendisini MHP Tekirdağ İl Başkanlığı görevine layık gören başta MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli olmak üzere tüm parti yönetimine teşekkür eden Koray Önsel, kendisine gösterdikleri büyük ilgiden dolayı MHP İlçe Yönetimi, Çerkezköy Ülkü Ocakları yönetimi ve partililere teşekkür etti. Önsel, MHP Çerkezköy İlçe Teşkilatı’nda kendisinden boşalan İlçe Başkanlığı görevinin doldurulması ve yeni yönetimin oluşturulması için en kısa zamanda bir toplantı yapacaklarını ifade etti.

 

Haber / Gökhan TEKER