Hayvanlara sahip çıkmalıyız

CHP Çerkezköy İlçe Yönetimi, 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü dolayısıyla Çerkezköy Belediyesi Geçici Hayvan ve Rehabilitasyon Merkezi'ne ziyarette bulundu. Ziyarette konuşan CHP İlçe Başka

GÜNDEM 4.10.2016 20:49:00 0
Hayvanlara sahip çıkmalıyız

4 ÇUVAL KÖPEK MAMASI BARINAK YETKİLİLERİNE TESLİM EDİLDİ

 

Barınakta bulunan hayvanlarla yakından ilgilenen CHP heyeti, CHP Çerkezköy İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Elif Danyeli tarafından bağışlanan 4 çuval köpek mamasını, Çerkezköy Belediyesi Geçici Hayvan ve Rehabilitasyon Merkezi yetkililerine teslim etti. Canlılar dünyasının insanlar, bitkiler ve hayvanlardan meydana geldiğini belirten CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Engin Camcı, “Hayvanların insan yaşamında büyük önemi vardır. Hayvan sevgisi insandaki yardımlaşma, iyilik ve sevgi gibi duyguları geliştirir” ifadelerini kullandı.

 

HAYVANLARI SEVİP KORUMAK ZORUNDAYIZ

 

Camcı şöyle devam etti: “Her canlı doğadaki dengenin korunmasında büyük rol oynar. Bilinçsizce tüketilen canlılardan sonra doğada büyük sorunlar yaşanmaya başlandı. Bu yüzden hayvanları sevip korumak zorundayız. Onlara eziyet etmemeliyiz. Bugün Çerkezköy Belediyesinin Geçici Hayvan ve Rehabilitasyon Merkezi’ne geldik. Yönetim kurulu üyelerimizden Elif Danyeli, barınağa köpek maması hibe ederken bu anlamlı günde kendisini yalnız bırakmak istemedik. Hayvanlara sadece koruma gününde değil her zaman sahip çıkmalıyız.”

 

Haber / Ahmet KARDEŞ