1947´den 10 numara hediye

Çorluspor 1947 Kulüp Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri, takıma sağladığı desteklerden ötürü teşekkür etmek üzere Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan'ı makamında ziyaret ederken, Başk

SPOR 4.10.2016 20:33:00 0
1947´den 10 numara hediye

BAYSAN’A FORMA HEDİYE ETTİ

 

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 12. Grupta mücadele eden Çorluspor 1947 Kulüp Yönetim Kurulu Başkanı Umut Güngör ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan'ı makamında ziyaret ettiler. Çorluspor 1947 Futbol Kulübü’ne ve spora verdiği desteklerden ötürü Başkan Baysan'ı ziyaret ettiklerini belirten Başkan Umut Güngör, çerçeve içinde 10 numaralı Çorluspor 1947 takım formasını Başkan Baysan'a hediye etti.

 

BAŞKANIMIZ HER ZAMAN YANIMIZDA

 

Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan'ın sporun ve sporcunun yanında olarak her zaman en büyük destekçisi olduğunu ifade eden Çorluspor 1947 Kulüp Yönetim Kurulu Başkanı Umut Güngör, "Sayın Başkanımız her zaman yanımızda. Çorlu'da spor için yaptığı yatırımlar ortada ve futbol takımlarımıza yardımları yadsınamaz ölçüde. Çorluspor 1947 başta olmak üzere tüm spor branşlarına yaptığı yatırımlar ve verdiği destekten ötürü kendisine teşekkür ediyoruz. Bu kapsamda kendisine böyle bir hediye vermek istedik ve başkanımızın kendi adını taşıyan 10 numaralı formayı kendisine hediye ettik" dedi.

 

SPOR TESİSLERİMİZİ KENTİMİZE KAZANDIRIYORUZ

 

Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan'da ziyaretten ve kendisine sunulan hediyeden dolayı teşekkür ederken, "Bu anlamlı hediye için teşekkür ederim. Spor konusunda hassas davranmaya özen gösteriyoruz. Gençlerimizin kötü alışkanlıklardan uzak durması başta olmak üzere, sağlık içinde önem taşıyan spor tesislerimizi kentimize kazandırmaya gayret ediyoruz. Son olarak kapalı yüzme havuzumuzun açılışını yaptık. Kısa süre sonra da tenis kortlarımızı halkımızın hizmetine sunacağız. Tabii ki Çorluspor 1947 kentimizin futbol dalında en üst seviyedeki kulübümüz. Elimizden gelen ne varsa sunmaya, takımımızın yanında olmaya çalışıyoruz. Özellikle futbol maliyeti yüksek bir spor dalı. Maddi manevi her türlü yardımları yapmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

 

FİKİR ALIŞVERİŞİNDE BULUNDULAR

 

Bu yıl takımın ligin üst sıralarında yer alacağını tahmin ettiğini belirten Başkan Baysan, Çorluspor 1947 futbol takımına ve yönetim kurulu üyelerine başarılar diledi. Başkan Güngör ve yönetim kurulu üyeleri ise takımın son durumu hakkında Başkan Baysan'a bilgiler aktarırken, yapılacak çalışmalar hakkında da fikir alışverişinde bulundular. Ziyaret toplu hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından sona erdi.

 

Haber / Celal KARAKURT