Kim yalan söylüyor?

Çerkezköy'de Barbaros Caddesi üzerinde yaralamalı trafik kazası meydana geldiği yönünde ihbar üzerine olay yerine giden polis, görmeye alışık olmadığımız bir durumla karşı karşıya kald

GÜNDEM 3.10.2016 20:40:00 0
Kim yalan söylüyor?

ÜSTÜNDEN Mİ GEÇSEYDİM

 

Olay önceki gün saat 17.00 sularında Barbaros Caddesi üzerinde meydana geldi. Yaralamalı trafik kazası ihbarı üzerine olay yerine gelen polis, Emre M.Ö.’nün yol ortasında bir otomobilin önünde yaralı halde yattığını gördü. Yaralı önünde yattığı Dilek Y.’ye ait 59 TE 906 plakalı aracın kendisine çarptığını iddia ederken; Dilek Y. ise “Şahıs yaralı bir halde yol ortasında yatıyordu. Bende durmak zorunda kaldım. Ne yapsaydım üstünden mi geçseydim. Kendisine ben çarpmadım” dedi.

 

YARALI HASTANEYE KALDIRILDI

 

Emekli öğretmen olduğu öğrenilen 55 yaşındaki Dilek Y., yaralıyı yerde görünce durup sağlık ekiplerine bilgi verdiğini söyledi. Yerde yatan Emre M.Ö. ise haber verilmesi üzeri kısa sürede olay yerine gelen 112 ekipleri tarafından yapılan müdahalenin ardından Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Sürücü ile yayanın iddiaları karşısında şaşıran polis, kimin doğru söylediğini anlmak amacıyla cadde üzerinde bulunan güvenlik kamerası kayıtlarını incelemeye başladı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

Haber / Mehmet AYAN