Yol değil patates tarlası

Veliköy Organize Sanayi Bölgesi'nin bozuk yolları fabrika sahiplerini ve işçileri isyan ettirdi. Kışın çamur, yazın ise toz toprak içinde işe gitmek zorunda kaldıklarnı söyleyen işçiler, "Yol

GÜNDEM 3.10.2016 20:37:00 0
Yol değil patates tarlası

İZİN VERİN BİZ YAPALIM

 

Veliköy Organize Sanayi Bölgesi üzerinde bulunan ana caddenin Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi sorumluluk alanı içinde olduğunu belirten sanayi temsilcileri, “Ara sokaklar ise Veliköy OSB Müdürülüğü sorumluluğunda. Ana cadde üzerinde herhangi bir sorun yok. Fakat ara sokakların hali içler acısı. Bir an evvel gerekli çalışmalar yapılmalı ve adeta patates tarlasını andıran bu yollar onarılmalıdır. Ya da bize izin verin, biz kendi imkanlarımızla yollarımızı yapalım” diye konuştu.

 

BİMER’E ŞİKAYETTE BULUNDUK

 

Yaklaşık 12 yıldır Veliköy OSB’de bir fabrikada çalıştığını belirten bir işçi, “Yollarla ilgili bir iki kez geçici çözümler üretildi. Fakat yağışlar yüzünden yollar köstebek yuvasına döndü. Konuyla ilgili BİMER’e şikayette bulunduk. Fakat hala bir adım atılmadı. Şahsi araçlarımızla çalıştığımız fabrikalara gelmeye korkuyoruz” dedi. Servisçi esnafı da bozuk yollardan dert yandı. Seyir halindeyken bozuk yollar nedeiyle sürekli yön değiştirmek zorunda kaldıklarını belirten servisçiler, “Araçlarımız sürekli arıza yapıyor. Sanayiciler kaderine terk edilmiş yolları kendi imkanlarıyla yapmak istiyor. Fakat Büyükşehir Belediyesi bu konuya sıcak bakmıyor” dedi.

 

Haber / Mehmet AYAN