1 günde 2 hırsızlık iddiası

Çerkezköy'de faaliyet gösteren bir Alışveriş Merkezinde yaşanan iki ayrı hırsızlık olayının ardından harekete geçen İlçe Emniyet Müdürlüğü Gazi Polis Merkezi ekipleri konuyla ilgili

GÜNDEM 3.10.2016 17:33:00 0
1 günde 2 hırsızlık iddiası

REYON GÖREVLİLERİNİN DİKKATİNİ ÇEKTİ

 

Hırsızlık olayları Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Öztrak Caddesi üzerinde faaliyet gösteren bir AVM’de meydana geldi. İddiaya göre 26 yaşındaki M.Ç. marketten iki adet viski çaldıktan sonra marketten kaçtı. Güvenlik kamerasından durumu fark eden market görevlileri durumu polise bildirdi. Konuyla ilgili soruşturma başlatan polis, şüpheliyi kısa sürede yakalayarak gözaltına aldı. Aynı AVM’de meydana gelen bir diğer hırsızlık olayında ise 25 yaşındaki E.E. tıraş makinesi çalmaya çalıştığı esnada reyon görevlilerinin dikkatini çekti. Görevliler de durumu polise bildirdi.

 

ŞÜPHELİLER ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

 

Market yetkililerinin emniyet güçlerine haber vermesinin ardından yakalanan E.E. de Gazi Polis Karakolu’nda ifadesi alındıktan sonra viski hırsızlığı şüphelisi M.Ç. ile birlikte sağlık kontrolünün ardından Çerkezköy Adliyesi’ne sevk edildi. İki olay ile ilgili başlatılan soruşturmalar devam ediyor.

 

Haber / Celal KARAKURT