Aşçılar yarışıyor

Sofra/Compass Group Türkiye tarafından Çerkezköy'de ikincisini düzenlenen Top Chef Yarışması'nın Avrupa Bölgesi kazananı Mercedes Benz-Türk A.Ş. projesinden Aşçıbaşı Özcan Karakoç oldu.

GÜNDEM 2.10.2016 19:56:00 0
Aşçılar yarışıyor

5 USTA AŞÇI YARIŞTI

 

Çerkezköy’de eğitim öğretim veren Hacı Fahri Zümbül Kız Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi’nde bu yıl ikincisi düzenlenen Top Chef 2016 yarışmasına Mercedes, Yünsa, Lila Kağıt ve Philip Morris gibi bölgenin en büyük projelerinde görevlendirilmiş olan 5 usta aşçı yarıştı. Yarışmada jüri üyeliklerini ise İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünden Hamza Özkan, Farel Plastik Satın Alma Sorumlusu Cem Eyüpoğlu, iş yeri hekimi Dr. Yücel Ayaz, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Yusuf Hayri ve Yiyecek İçecek Bölümü Öğretmeni Suat Adıyaman üstlendi.

 

FİNAL İSTANBUL’DA OLACAK

 

Top Chef 2016 yarışmasına Mercedes Benz-Trük A.Ş. projesinden Özcan Karakoç, Yünsa Yünlü A.Ş. projesinden Ahmet Aksoy Lila Kağıt A.Ş. projesinden Hayrettin Avcı, Karyer Isı projesinden Yunus Özalp ve Philip Morris projesinden Ülkü Keçe katıldı. Yarışma yaklaşık bir buçuk saat sürdü. Yarışmayı kazanan Özcan Karakoç, 15 Ekim'de Türkiye genelinde 13 şefin yarışacağı İstanbul'daki büyük finale katılmaya da hak kazandı. Top Chef 2016’nın finali 15 Ekim'de İstanbul'da yapılacak. Özyeğin Üniversitesi’nde Le Cordon Bleu’da gerçekleşecek yarışmada tüm bölgelerden 13 profesyonel şef yarışacak.

 

Marmara Haber