Hedef varsa ben varım

1911 Çerkezköyspor tesislerinde gerçekleştirilen tören ile takıma Çanakkale Dardanelspor'dan dahil edilen Şerifoğlu kardeşler ve yardımcı antrenör olarak 1911 Çerkezköyspor ile anlaşan Soner Çe

SPOR 2.10.2016 19:54:00 0
Hedef varsa ben varım

ŞERİFOĞLU KARDEŞLER KAMUOYUNA TANITILDI

 

1911 Çerkezköyspor tesislerinde yapılan törende Çanakkale Dardanelspor’dan transfer edilen, 1999 doğumlu Furkan Şerif Şerifoğlu ile 2001 doğumlu Burak Han Şerifoğlu kardeşler basın mensuplarının karşısına çıkarılarak tanıtıldı. Her iki kanatta ve önde oynayabilen Furkan Şerifoğlu A takım ile 1911 Çerkezköyspor adına mücadele edecekken, Burak Han Şerifoğlu ise sağ açık ve forvet oynayabiliyor. Alt yapı ile antremanlara çıkacak olan Burak Han’ın önümüzdeki yıllarda A takım ile mücadele etmesi bekleniyor. Her iki oyuncu da yaptıkları açıklamada transferlerinde emeği geçen kulüp yöneticilerine teşekkür ettiler.

 

HEDEF VARSA BEN VARIM

 

Sitespor ile 4 buçuk yıl süren uzun soluklu maceranın ardından yaptığı başarılı işleri arkasında bırakarak 1911 Çerkezköyspor ile yardımcı antrenör olarak anlaşma sağlayan deneyimli teknik adam Soner Çelik yaptığı açıklamada eski kulübü Kapaklı Sitespor yönetiminden hiçbir kimseyle bir problemi olmadığını belirtti. Hedefleri olan bir kulübe geldiği için mutlu olduğunu ifade eden genç teknik adam, “Bundan sonraki kariyerimi 1911 Çerkezköyspor’da geçireceğim için mutluyum. Beni bu vazifeye layık gören Kulüp Başkanımız Murat Narçın ve Muzaffer Bey’e çok teşekkür ederim. Yüksel Hocamız ile birlikte uyum içinde hedeflerimiz doğrultusunda emin adımlarla yürüyeceğiz. Hedef varsa ben varım. Hedefleri olan bir kulübe geldim” ifadelerini kullandı.

 

ALT YAPININ OLUŞTURULMASINI İSTİYOR

 

Önümüzdeki sezon alt yapı takımları ile sahada mücadele etmek istediklerini ve çalışmaların şimdiden başladığını belirten Soner Hoca, alt yapıdan ülke futboluna futbolcu yetiştirmek istediğini ve Kapaklı Sitespor’daki bu başarısın 1911 Çerkezköyspor’da da devam ettirmek istediğini belirterek, “Alt yapıda önümüzdeki yıl için şimdiden çalışmalara başladık. Seneye U-17 ve U-19 takımları ile alt yapıda kaliteli işler yapacağız. Daha önce yaptığım gibi sokak sokak gezerek; mahalle arasından bu çocukları bulup genç oyuncuları futbola kazandırmak ve kulübe başarı sağlamak için elimden geleni yapacağım. Hedefimiz bu gençleri kulübe kazandırarak, Türkiye Şampiyonasına gitmek. Aynı başarıları burada tekrarlamak istiyorum. 4 buçuk sene emek verdim ve bu konuda mütevazi olmayacağım; başarıl işler yaptık” şeklinde konuştu.

 

AYRILIK HİKAYESİNİ ANLATTI

 

Kapaklı Sitespor’daki görevinden ayrıldıktan sonra ilk kez açıklamalarda bulunan Soner Çelik, “Kapaklı Sitespor yönetimi ile ayrılık hikayemizde ise gelişmeler şu şekilde oldu: Ben A Takım için kaliteli oyuncuların transfer edilmesini istedim. Yönetim ise, kulübün böyle bir tasarrufu olmadığını belirtti. Alt yapı ile ilgilenmemi ve maaşımın yarıya düşürülmesini talep ettiler ben ise bunu kabul etmedim ve yollarımız ayrıldı. Hedefleri bulunan bir kulüpte ter dökecek olmak benim için çok önemliydi. 1911 Çerkezköyspor ile anlaşmadan önce birkaç kulüple daha görüştüm. Alt yapı oluşturulacağının garantisini alarak 1911 Çerkezköyspor ile anlaştım. Alt yapı çalışmalarımızı oluşturarak en kısa zamanda yeni sahamızda maçlara çıkmak istiyoruz” dedi.

 

Haber / Celal KARAKURT