Yazıklar olsun

Çerkezköy Tren İstasyonu'nda bulunan üst geçide birkaç gün önce asansör monte edilmişti. Asansör camlarının monte edilmesinin üzerinden sadece birkaç gün geçmesine rağmen henüz ismi belirlen

GÜNDEM 30.09.2016 21:11:00 0
Yazıklar olsun

KULLANIMA AÇILMADAN ZARAR VERDİLER

 

Çerkezköy Tren İstasyonu’nda bulunan üst geçidin her iki ayağına da vatandaşların kullanımına sunulmak üzere asansör monte edilmişti. Henüz montaj çalışmaları devam eden asansöre kendini bilmez bir kişi taş atarak asansörün camını kırdı. Montaj ekiplerinin çalışmalarının devam ettiği görülen tren istasyonunda durum vatandaşlar tarafından tepkiyle karşılandı. Edinilen bilgilere göre gece saat 23:00 sularında kimliği henüz belirlenemeyen bir genç taş atarak henüz kullanıma dahi açılmamış asansörün camını kırdı.

 

SERVET DÜŞMANI BU İNSANLAR

 

Duruma tepki gösteren bir vatandaş ise, “Bizim insanımız bu kadar cahil olamaz. Yarın öbür gün anne babasının bu asansörü kullanmak isteyeceğini ya da kendisinin kullanabileceğini hiç mi düşünmez. Yazıklar olsun. Servet düşmanı bu insanlar. Devletin sunduğu hizmet ve imkanlara nankörlük yapan hain kişilerin yapabileceği bir davranıştır bu. Bir an evvel yakalanıp yargılanmasını temenni ediyorum” dedi. Olay ile ilgili soruşturma devam ediyor.

 

Haber / Celal KARAKURT