HEM kurslarına yoğun ilgi

Çerkezköy İlçe Halk Eğitim Merkezi yetkilileri yıl boyunca düzenlenen kurs ve eğitim seminerleri hakkında vatandaşları bilgilendirmek için Perşembe Pazarı önünde stant kurdu, ilgi gösteren vatandaşlar

GÜNDEM 30.09.2016 21:05:00 0
HEM kurslarına yoğun ilgi

VATADANŞLAR BİLGİLENDİRİLDİ

 

Çerkezköy İlçe Halk Merkezi Çerkezköylü vatandaşların sosyal ve ekonomik alanda edinim kazanmalarını sağlamak amacıyla hızlandırdığı çalışmalarına devam ediyor. Çalışmalar kapsamında Halk Eğitim Merkezi’nde vatandaşlara sunulan kurs ve seminerler hakkında bilgilendirmelerde bulunulurken, kurslara ilgi duyan vatandaşlar yetkililerden gerekli bilgileri aldıktan sonra kurs başvuru formunu doldurarak katılmak istediklerini dile getirdiler.

 

KURSLAR EKMEK KAPISI OLUYOR

 

Perşembe Pazarı’nın girişinde kurulan stant ile vatandaşlara bilgi veren yetkililer, katılım göstermek için başvuran adayların daha çok ev hanımı olduğunu dile getirirlerken, bir kısmının ise genç kuşakların oluşturduğunu kaydettiler. Kursa katılım sağlamak amacıyla Perşembe Pazarı önünde açılan stantta başvuru formu dolduran bir vatandaş, “Halk Eğitim Merkezi’nin açmış olduğu kursa katılarak kendimi geliştirmek istiyorum. Dikiş nakış konusunda yıllarca evde kendi yaptığım el emeği göz nuru çeyizlik eşyaları satarak aile ekonomimize destek sağladım. Dikiş nakış kursu ile kendimi geliştirip bir butik açmak istiyorum” ifadelerini kullandı. 

 

Haber / Celal KARAKURT