Çorlu'ya 12 otobüs daha

Daha önce satın aldığı 5 adet otobüsü Çorlu Belediyesi'ne tahsis eden Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, yeni aldığı 10 adet 12 metrelik otobüsü de artan yolcu kapasitesine daha iyi hizmet vermek ama

GÜNDEM 26.09.2016 20:35:00 0
Çorlu

TEKİRDAĞ'I ULUSLARARASI STANDARTLARA ULAŞTIRACAĞIZ

 

Toplu taşıma ve trafik alt yapı gereksinimlerini, halkın ihtiyaçlarına cevap verebilecek şekilde karşılamayı misyon olarak kabul ettiklerini belirten Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, “Toplu Taşımacılık konusunda Tekirdağ'ı uluslararası standartlara ulaştırmayı vizyon olarak kabul ettik” dedi. Yönetim Kurulu Başkanlığını Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'ın yapmış olduğu Ulaşım A.Ş.  başarılı çalışmalarına devam ediyor.

 

SIRA MURATLI’DA

 

Son olarak, kendi olanakları ile 10 adet 12 metrelik otobüs satın alan Büyükşehir, bu otobüsleri de hizmete sundu. Hizmete sunulan otobüslerle Çorlu bölgesinde artan yolcu kapasitesine daha iyi hizmet verilebilecek. Çorlu İlçesinde toplu taşıma hizmeti tamamen Ulaşım A.Ş. tarafından 105 otobüsle günde yaklaşık 80-90 bin civarında yolcu taşıması ile yapılırken, yeni otobüslerle daha çok vatandaşa hizmet verilecek. Kumbağ - Tekirdağ arasında ise toplu taşıma hizmeti veren Ulaşım A.Ş. kısa bir süre sonra Muratlı - Tekirdağ seferlerine de başlayacak.

 

Marmara Haber