Kaymakam Kubilay'ı duygulandıran ziyaret

3 Mayıs 1999'da Bingöl Yayladere'de şehit düşen Piyade Er Mustafa Baykuş ailesi; çocuklarının isminin Özel İdare İlkokulu'na verilmesinde büyük pay sahibi olan Çerkezköy Kaymakamı M

GÜNDEM 26.09.2016 20:30:00 0
Kaymakam Kubilay

TÜM ÖĞRENCİLER ARTIK BİZİM EVLADIMIZDIR

 

Çocuklarının isimlerinin bir okulda yaşatılmasından büyük mutluluk duyduklarını belirten Şehit Mustafa Baykuş’un babası Süleyman Baykuş ve Şehit annesi Keziban Baykuş, “Çocuğumuzun isminin bir okula verilmesinden dolayı Devletimize ve Kaymakamımıza çok teşekkür ediyoruz. Biz Vatanımız için bir evladımızı feda ettik. O okulda okuyan tüm öğrenciler artık bizim evladımızdır” dedi. Ziyaretten büyük mutluluk duyduğunu kaydeden Kaymakam Kubilay ise “Bugün bu topraklarda huzur ve güven içinde yaşıyorsak bunu kahramanca mücadele etmiş ve bu uğurda canlarını feda etmiş aziz şehitlerimize ve kahraman gazilerimize borçluyuz. “Bu ülke bizlere şehitlerimizin ve gazilerimizin bir emanetidir” dedi.

 

ŞEHİT KÖŞESİ AÇILIŞI YAPACAĞIZ

 

Daha önce Gazi Osman Paşa İlkokulunun adının Şehit Jandarma Uzman Onbaşı Dinçer Ersoy olarak değiştirildiğini anımsatan Kaymakam Kubilay, “Özel İdare İlkokulu’na da şehit ailemizin onayı ile Şehit Er Mustafa Baykuş adını verdik. Şehidimizin adını bu okulda yaşatmanın mutluluğu içerisindeyiz. 28 Eylül Çarşamba günü saat 11.00’da da Özel İdare İlkokuluna Şehit Mustafa Baykuş isminin verilmesi ve Şehit Köşesi açılışı yapacağız. Diğer Şehitlerimiz için de çalışmalarımızı sürdürüyoruz” ifadelerini kullandı.

 

Haber / Ahmet KILAVUZ