Kapaklı'ya yeni yan yol

Kapaklı'da nüfusun hızla artması nedeniyle yaşanan sıkıntıların başında gelen trafik sorunu ile ilgili çalışmalarını sıklaştıran Kapaklı Belediyesi, ilçenin Çerkezköy tarafınd

GÜNDEM 26.09.2016 20:29:00 0
Kapaklı

BUGÜNE KADAR BİR ÇALIŞMA YAPILMADI

 

Çerkezköy OSB Köprüsü mevkiinden başlayan yan yol yapım çalışmalarının, Kapaklı Futbol Sahası mevkiine kadar devam edeceğini belirten Kapaklı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, “İmar planlarında burası zaten yan yol olarak görünüyor. Fakat ihtiyaç duyulmadığı için bu zamana kadar konuyla ilgili herhangi bir çalışma yapılmadı. Hızla artan nüfus ile birlikte ortaya çıkan trafik sorunu, bizi bu çalışmayı yapmaya sevk etti” dedi.

 

TRAFİK SORUNUNU MİNİMİZE ETMEYE ÇALIŞIYORUZ

 

Yapımı devam eden yan yol sayesinde vatandaşların Yıldızkent Kavşağı’nı kullanmadan Bahçelievler Mahallesi’ne yönelebileceğini belirten Kapaklı Belediyesi yetkilileri, “Kapaklı Türkiye’nin en çok göç alan şehirlerinden birisidir. Hal böyle olunsa nüfusla birlikte ilçemizdeki araç sayısı da hızla artıyor. Bu da belli noktalarda trafik sorunlarının ortaya çıkmasına neden oluyor. Özellikle servis saatlerinde Pınar Bulvarı’nda yol kilitleniyor. Bu gibi çalışmalar sayesinde trafik sorununu minimize etmeye çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.

 

Haber / Mehmet AYAN