Üşümek istemiyoruz

Çerkezköy'de Cumhuriyet Meydanı'nda çalışan ayakkabı boyacıları, kendilerine tahsis edilen Lostra'nın ısı yalıtımının söz verilmesine rağmen hala yapılmadığını beli

GÜNDEM 23.09.2016 20:54:00 0
Üşümek istemiyoruz

ÇOĞUMUZ 60 YAŞIN ÜZERİNDE

 

Kış aylarının yaklaştığını ve havaların soğuduğunu kaydeden ayakkabı boyacıları, “Lostramızda ısı yalıtım yapılması yönünde verilen sözler tutulmadı. Isı yalıtım işlemleri için birkaç ay önce ölçü alınmasına rağmen, henüz bir girişimde bulunulmadı. Havalar artık soğudu, kış geldi. Biz soğuk havada burada çalışabilecek kadar genç değiliz. Çoğumuz 60 yaşın üzerinde. Belediye Başkanımızın daha önce bize verdiği sözü tutup, Lostranın etrafını kapatmasını istiyoruz” diye konuştu.

 

KIŞIN SICAK YAZIN SERİN HAVADA ÇALIŞMA İMKANI BULDULAR

 

Çorlu Belediyesi’nin geçtiğimiz yıl ayakkabı boyacılarının daha modern şartlarda çalışabilmesi için Saray Caddesi girişine lostra açtığını anımsatan ayakkabı boyacıları, “Ekmeğini ayakkabı boyayarak kazananlar kışın sıcak yazın serin havada çalışma imkanı buldu. Çorlu Belediyesi’nin sergilediği bu yaklaşım karşısında bizlere de önem verilmesini istiyoruz. Çerkezköylü ayakkabı boyacıları kışın üşümek istemiyoruz” dedi.

 

Haber / Celal KARAKURT