Vali Ceylan'ın Kapaklı çıkarması

Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan, önceki gün Kapaklı'ya gelerek ilçedeki kamu kurum ve kuruluşlarını ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

GÜNDEM 22.09.2016 23:10:00 0
Vali Ceylan

İLK DURAK KAYMAKAMLIK

 

Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan, Kapaklı’daki ziyaretlerine İlçe Kaymakamlığı’ndan başladı. Burada Ergene Kaymakamı ve Kapaklı Kaymakam Vekili Fatih Kızıltoprak tarafından karşılanan Vali Ceylan, yapılan çalışmalar hakkında Kızıltoprak’tan bilgi aldı. Vali Ceylan’ın bir sonraki durağı ise Kapaklı Belediyesi oldu. Belediye Başkanı İrfan Mandalı tarafından karşılanan Mehet Ceylan, ilçe genelinde devam eden çalışmalar hakkında Başkan Mandalı’dan bilgi aldı.

 

YILDIZKENT KAVŞAĞINDA İNCELEMELERDE BULUNDU

 

Ziyaretlerin ardından Kaymakam Fatih Kızıltoprak ve Belediye Başkanı İrfan Mandalı ile birlikte kısa bir süre önce trafiğe açılan Kapaklı-Saray çevre yolunun Yıldızkent Kavşağı bağlantı noktasına geçen Vali Mehmet Ceylan, yolla ilgili son durum hakkında bilgi aldı. İlçe Jandarma Komutanı Kd. Bşçvç. Tekin Oruç ve İlçe Emniyet Müdürü Adem Tuncel de ilçedeki asayiş konuları hakkında Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan’ı bilgilendirdi.

 

8 MİLYON 745 BİN TL BEDEL İLE İHALE EDİLDİ

 

Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan’ın Kapaklı’daki son ziyareti ise yapım çalışmaları devam eden yeni Hükümet Konağı binası inşaatı oldu. Burada çalışmalar hakkında Vali Ceylan’a bilgiler veren Kaymakam Fatih Kızıltoprak, “Hükümet Konağı binası yapım işi 8 milyon 745 bin TL bedel ile MKS Proje İnşaat firmasına ihale edildi. Yaklaşık 2 ay önce başlayan inşaat yapım çalışmalarının Mart 2018 tarihine kadar tamamlanması hedefleniyor” ifadelerini kullandı. Vali Ceylan, daha sonra ilçeden ayrıldı.

 

Haber / Mehmet AYAN