Eşi son anda yetişti

Saray'da henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı kendini asarak intihar etmeye çalışan 57 yaşındaki M.B., eşinin bıçakla ipi kesmesi sonucu kurtuldu. Uzun süre nefessiz kaldığı için durumu ağır ol

GÜNDEM 22.09.2016 23:09:00 0
Eşi son anda yetişti

EVİNDE KENDİNİ ASTI

 

Olay Saray’da meydana geldi. İddiaya göre ekonomik sıkıntıları nedeniyle bunalıma giren 57 yaşındaki M.B., ikametinde kendini asarak intihar etmek istedi. Son anda durumu fark eden eşi, elindeki bıçakla ipi keserek M.B.’yi kurtardı. Uzun süre nefessiz kaldığı için durumu ağır olan M.B., eşi ve yakınları tarafından olay yerine çağırılan 112 ekipleri tarafından Çerkezköy Özel İrmet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Sağlık durumu ciddiyetini koruyan M.B.’nin yoğunbakım ünitesindeki tedavisi devam ediyor.

 

YAKINLARI HASTANEYE AKIN ETTİ

 

Evli ve iki çocuk sahibi olan M.B.’nin yakınları hastaneye akın etti. 57 yaşındaki M.B.’nin hayati tehlikesinin devam ettiği belirtildi. M.B., yaklaşık 1 yıl önce Saray’da bir iş yeri açmış, iş yerinin açılışına da çok sayıda protokol üyesi katılmıştı. Saray İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri olay ile ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.

 

Haber / Gökhan TEKER