Kavşak projesi belediyeden

Gazetemizde yer alan haberlerin ardından CHP Tekirdağ Milletvekili PM Üyesi Candan Yüceer tarafından da TBMM gündemine taşınan Kapaklı'daki Yıldız Kent Kavşağı ile ilgili sorunun çözümü için

GÜNDEM 22.09.2016 23:08:00 0
Kavşak projesi belediyeden

YILDIZKENT KAVŞAĞI’NDA İNCELEMELERDE BULUNDULAR

 

Son olarak CHP Tekirdağ Milletvekili PM Üyesi Candan Yüceer’in TBMM gündemine taşıdığı Yıldız Kent Kavşağı sorununa kalıcı çözüm bulmak amacıyla çalışmalarına hız verildi. Kapaklı Kaymakam Vekili Ergene Kaymakamı Fatih Kızıltoprak, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı,  AK Parti İlçe Başkanı Salih Bezgin, Mimar Sinan Karayolları Müdürlüğü Şefi Nejdet Baltürk ve Trafik Baş Mühendisi Ergün Çiftkaya dün sabah saatlerinde Yıldızkent Kavşağı’nda incelemelerde bulundu.

 

PROJEYİ BELEDİYE ÜSTLENECEK

 

Araç trafiğinin normal seyrinde devamını sağlamak, okul giriş ve çıkış saatlerinde öğrencilerin yoğun trafikte zarar görmemesi amacıyla çeşitli alternatifler hakkında görüşen yetkililer uzun yıllar kullanışlı olabilecek bir proje konusunda fikir birliğine vardı. Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Yıldızkent Kavşağı’na uygun projenin belediye teknik elemanları tarafından hazırlanabileceğini belirtti. Kaymakam Fatih Kızıltoprak, okul saatlerinde öğrencilerin karmaşadan olumsuz etkilenmemeleri için gerekli çalışmalara bir an evvel başlanması gerektiğini belirtti. AK Parti İlçe Başkanı Salih Bezgin ise milletvekillerinin desteğiyle projenin kısa zamanda hayata geçirilebileceğini ifade etti.

 

Haber / Celal KARAKURT