Tepe yolunda korkunç kaza

Çerkezköy'de dün akşam saat 21.30 sıralarında Jeep ile motosikletin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1'i ağır 3 kişi yaralanırken; iki araç da kullanılamaz hale geldi. Yaral

GÜNDEM 21.09.2016 21:33:00 0
Tepe yolunda korkunç kaza

OLAY YERİNE 3 AMBULANS SEVK EDİLDİ

 

Kaza Cengiz Topel Caddesi üzerinde Tolga Petrol önünde meydana geldi. İddiaya göre Çerkezköy Tepe istikametinde seyir halinde olan Onur Alp V. yönetimindeki 59 TY 589 plakalı motosiklet, Tolga Petrol’den Cengiz Topel Caddesi’ne çıkan Rıdvan G. yönetimindeki 34 FT 3333 plakalı Jeep’e yandan çarptı. Kazada Onur Alp V. yönetimindeki motosiklette bulunan Ertan Ö. ağır yaralanırken; motosiklet sürücüsü Onur Alp V. ile Jeep sürücüsü Rıdvan G. hafif yaralandı. Kaza mahaline 3 ayrı ambulans sevk edildi.

 

YARALILARA İLK MÜDAHALE KAZA MAHALLİNDE YAPILDI

 

Yaralılara ilk müdahale, haber verilmesi üzerine kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yapıldı. Yapılan müdahalelerinin ardından durumu ağır olan Ertan Ö. ambulansla Özel İrmet Hastanesi’ne kaldırılıarak tedavi altına alınırken; diğer yaralılar Rıdvan G. ve Onur Alp V. ise Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Kaza ile ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

 

Haber / Mehmet AYAN