Duraklara yanaşamıyoruz

Çerkezköy'de faaliyet gösteren Akarsu Minibüsleri ve Otobüsleri Kooperatifi şoförleri, yolcu durakları önüne yapılan araç parklarından şikayetçi. Durak önüne yapılan araç parkları yüz?

GÜNDEM 20.09.2016 18:56:00 0
Duraklara yanaşamıyoruz

VATANDAŞ PARK YERİ BULAMIYOR

 

İlçedeki durakların neredeyse hemen hepsine yanaşamadıklarını aktaran Akarsu Minibüsleri ve Otobüsleri Kooperatifi şoförleri, “Çerkezköy sanayi kenti olması nedeniyle devamlı göç alıyor. Şehirdeki araç sayısı da her geçen gün artıyor. Araç yoğunluğu nedeniyle kendilerine park yeri bulamayan sürücüler ise araçlarını yolcu durakları önüne park ediyor. Durak önlerine araç parkı yasak ama bu konuda ilçemizde bir yaptırım olmadığı için vatandaş gelişi güzel park edebiliyor. Durakların önüne de park yapılması nedeniyle mecburen yol ortasında durarak yolcu alıp indiriyoruz” diye konuştu.

 

SORUNU ANCAK YETKİLİLER ÇÖZEBİLİR

 

Yetkililerden sorunlarına en kısa zamanda çözüm bulmalarını isteyen Akarsu Minibüsleri ve Otobüsleri Kooperatifi şoförleri, “Çerkezköy artık kendini aştı. Sürekli büyüen ve gelişen bir ilçe haline geldi. Durak önlerine park eden araçların kaldırılmasına bizim gücümüz yetmiyor. Bunu ancak yetkili makamlar yapabilir. Yolcu duraklarının önüne park eden sürücülere her seferinde para cezası kesilirse kimse bir daha durak önüne park etmez. Yolcu minibüsleri de duraklara rahatlıkla girip çıkar” ifadelerini kullandı.

 

Haber / Ahmet KILAVUZ