Bir çanta da sen al!

Çerkezköy'e Gönül Verenler Derneği tarafından ihtiyaç sahibi ailelerin okuyan çocuklarına yönelik gerçekleştirilen "Bir çanta da sen al" kampanyası devam ediyor. Kampanyanın iki hafta daha s

GÜNDEM 20.09.2016 18:55:00 0
Bir çanta da sen al!

HERKESİ KAMPANYAYA DESTEK OLMAYA BEKLİYORUZ

 

“Bir çanta da sen al” kampanyasının tüm hızıyla devam ettiğini belirten Çerkezköy’e Gönül Verenler Derneği Başkanı Murat Akay, “Ağustos ayında startını verdiğimiz kampanyamız Eylül ayı sonuna kadar sürecek. Çerkezköy’de ikamet eden ihtiyaç sahibi ailelerimizin okuyan çocuklarına katkı sağlamak adına çanta ihtiyaçlarının karşılanmak isteyen tüm hayırsever vatandaşlarımızı, kampanyamıza destek olmaya davet ediyoruz” dedi.

 

150 ÖĞRENCİYE ÇANTA YARDIMINDA BULUNDUK

 

Çerkezköy’e Gönül Verenler Derneği Başkanı Murat Akay, destek olmak isteyen hayırsever vatandaşların süre dolmadan derneğin Şekerbank Çerkezköy Şubesi TR06 0005 9022 5013 0225 0201 28 nolu hesabına 1 çanta bedeli olarak 20 TL yatırabileceklerini kaydetti. Çerkezköy’e Gönül Verenler Derneği olarak Mevlana İlkokulu’nda eğitim öğretim gören ihtiyaç sahibi 150 öğrenciye çanta yardımında bulunduklarını söyleyen Akay, “İlçemizde ulaşabildiğimiz kadar çok sayıda öğrenciye yardım etmek istiyoruz” dedi.

 

Haber / Mehmet AYAN