Denize çıplak girmenin cezası 92 Lira

Şarköy'de çıplak olarak denize giren 49 yaşındaki F.Ö., çevredekilerin şikayeti üzerine polis ekiplerince emniyete götürüldü. Alkollü olduğu belirlenen F.Ö.'ye Kabahatler Kanunu gereğin

GÜNDEM 20.09.2016 18:50:00 0
Denize çıplak girmenin cezası 92 Lira

MEMLEKETİNDE DENİZ YOKMUŞ

 

Mavi bayraklı plaja sahip olan Şarköy’da önceki gece denizde çıplak bir erkeğin yüzdüğü ihbarı üzerine polis ekipleri sahile gitti. Denizde çırılçıplak olarak yüzdüğü görülen  F.Ö., polis ekiplerinin uyarısı üzerine sudan çıktı. Elbiseleri giydirilen F.Ö. geçirildiği sağlık kontrolünün ardından ifadesi için Şarköy İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü. Yapılan  kontrolde 1.99 promil alkollü olduğu belirlenen F.Ö., kamyon şoförü olduğunu ve memleketinde deniz olmadığı için gelmişken denize girmek istediğini belirtti.

 

KİMSE GÖRMEZ SANDIM

 

Karanlıkta kimsenin kendisini fark etmeyeceğini düşünerek denize çıplak girdiğini ifade eden F.Ö., "Gece karanlıkta beni kimse görmez diye girmiştim, başka amacım yok" diye konuştu. Cumhuriyet Savcısının talimatıyla F.Ö., Kabahatler Kanunu’na muhalefet suçundan 92 lira idari para cezası kesilerek serbest bırakıldı.

 

Marmara Haber