Bir yolu bitiremediler

Kapaklı'da geçtiğimiz günlerde trafiğe açılan çevre yolunun Yıldızkent Kavşağı'na gelişi güzel bir şekilde bağlanması hakkında açıklamalarda bulunan CHP PM Üyesi ve TekirdaÄ?

GÜNDEM 19.09.2016 22:10:00 0
Bir yolu bitiremediler

HALA BİR SONUÇ ALINAMADI

 

Kıbrıs Gazileri için düzenlenen programa katılmak üzere Çerkezköy’e gelen CHP PM Üyesi ve Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer, Kapaklı-Saray Duble Yolu hakkında açıklamalarda bulundu. Yolun, yakın zamanda bir bölümünün trafiğe açıldığını anımsatan Candan Yüceer, “Kapaklı Saray yolu 2009 yılından beri sürekli ihaleye çıkıyor. Fakat ne hikmetse hala bir sonuç alınamadı. Yıllardır süren bir ihale ve devir dönemi yaşanıyor. Geldiğimiz noktada yolun sadece ufak bir kısmı trafiğe açıldı” dedi.

 

BİZİM SARAYIMIZLA İLGİLENEN YOK

 

18 kilometrelik Kapaklı-Saray Duble yolunun çok uzun bir yol olmadığına vurgu yapan Candna Yüceer, “Lakin yıllardır aynı şey yaşanıyor. 2009’dan beri bir yolu bitiremediler, ayıp. Herkes kendi sarayına oluk oluk para akıtmasını biliyor ve bununla övünüyorken; neden bizim Sarayımızla ilgilenen yok. O yol aldığı kaynak ile hükümetin sağladığı ödenek ile bitmez. Ortalıkta duble yol yaptık diye sevinenler gelip bir de Saray, Kapaklı, Hayrabolu, Tekirdağ yoluna baksınlar. Biraz utansınlar, yazık” ifadelerini kullandı.  

 

Haber / Cela KARAKURT