Tehlike altındayız

Kapaklı halkı, uzun zamandır açılmasını bekledikleri çevre yolunun gelişi güzel bir şekilde Yıldızkent Kavşağı'na bağlanmasına tepki gösterdi. Kavşakta gerekli sinyalizasyon çalış

GÜNDEM 18.09.2016 20:32:00 0
Tehlike altındayız

BİRİLERİ ZARAR MI GÖRMELİ?

 

Bugüne kadar birçok ölümlü ve yaralamalı trafik kazasının meydana geldiği Yıldızkent Kavşağı’nın; çevre yolunun da trafiğe açılması ile çok daha tehlikeli bir hale geldiğini belirten vatandaşlar, “Burada trafik ışıklarının bulunmaması kaza riskini daha da artırıyor. Kavşağı kullanan yayaların ve sürücülerin hayatları tehlikede. Gerekli önlemlerin alınması için birilerinin zarar görmesi beklenmemeli” ifadelerini kullandı.

 

KAPAKLI İHMAL EDİLİYOR

 

Yıldızkent Kavşağı’nda onlarca ölümlü, yüzlerce de yaralamalı trafik kazasının meydana geldiğini anımsatan vatandaşlar, “Bu noktada birçok kez kaza oldu. Fakat hala bir ışıklandırma yapılmadı. İnsanların can güvenliği tehlikede. Uzun ve geniş araçlar da bu yolu kullandığı için zor anlar yaşanıyor. Burası Karayolları Müdürlüğünün sorumluluğunda olan bir nokta. Bizim aklımıza Karayollarının Kapaklı’yı ihmal ettiği geliyor. Kısa bir süre önce karşıdan karşıya geçmek isteyen iki vatandaşımız aracın altında kaldı. Birisi hayatını kaybetti. Diğerinin tedavisi sürüyor. Önlemlerin alınması için birisinin zarar görmesi mi gerekiyor” diye konuştu.

 

Haber / Mehmet AYAN