FETÖ şüphelileri Yunanistan yolunda yakalandı

FETÖ/PDY soruşturması kapsamında Marmara Üniversitesi'nde açığa alınan Doç. Dr. Hakan Akın ile meslekten ihraç edilen öğretmen Şenel Özdemir, Edirne'nin Uzunköprü İlçesi'nde yasadıÅ?

GÜNDEM 18.09.2016 20:22:00 0
FETÖ şüphelileri Yunanistan yolunda yakalandı

2 ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI

 

Uzunköprü İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, yasa dışı yollardan 2 şüphelinin Yunanistan’a gideceği bilgisi üzerine harekete geçti. Yanlarında Meriç Nehri'nden Yunanistan’a geçmek için kullanacakları şişme bot ve pompayla yakalanan 2 şüpheli gözaltına alındı. Emniyette yapılan incelemede 2 şüpheliden Hakan Akın'ın FETÖ/PDY soruşturması kapsamında görev yaptığı Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesi İç Hastalıkları Ana Bilim Dalında Doç. Dr. olduğu ve 26 Temmuz tarihinde açığa alındığı belirlendi. Diğer şüpheli Şenel Özdemir’in de İstanbul Sancaktepe Anadolu Lisesi’nde Edebiyat öğretmeni olduğu ve FETÖ/PDY soruşturması kapsamında 1 Ağustos tarihinde meslekten ihraç edildiği ortaya çıktı.

 

KAÇIŞ YOLUNUN ÜCRETİ 12 BİN 500 EURO

 

Doç. Dr. Akın ile öğretmen Özdemir’in İstanbul’daki bazı kişilere yurt dışına kaçırma karşılığında 12 bin 500 Euro ödedikleri öne sürüldü. Gözaltına alınan şüphelilerin Uzunköprü İlçe Emniyet Müdürlüğü’ndeki işlemleri sürüyor.

 

Marmara Haber