Kimse mağdur olmayacak

Kurban Bayramı dolayısıyla açıklanan 9 günlük tatili fırsat bilen Çerkezköylüler, aileleriile birlikte tatil ve bayram ziyaretleri için şehir dışına akın etti. Bayram boyunca Çerkezköy Şehirler

GÜNDEM 16.09.2016 18:57:00 0
Kimse mağdur olmayacak

SEFER SAYILARI ARTIRILDI

 

Bayram taili öncesi otobüslerde doluluk oranının yaşanıp yaşanmayacağı konusunda endişe yaşadıklarını belirten Truva Seyahat ve Kamil Koç firmalarının Bölge Müdürü Necdet Çalışkan, “Bu endişemiz yersiz çıktı. Kurban Bayramına üç gün kala yolcu sayısının beklenenin üzerinde olması bizi çok mutlu etti. Otogarda hizmet veren tüm otobüs firmaları sefer sayılarını artırdı. Ek seferler koydular. Bu sayede hiçbir yolcu mağdur edilmedi. Tatil dönüşü yolculukları sona erene kadar seferler aynı şekilde devam edecek” ifadelerini kullandı.

 

PAZARTESİ GÜNÜ NORMALE DÖNER

 

18 Eylül Pazartesi günü 2016-2017 eğitim öğretim yılının başlayacağına dikkat çeken Truva Seyahat ve Kamil Koç firmalarının Bölge Müdürü Necdet Çalışkan, “Yaz tatili için memleketlerine giden aileler de Bayram tatili için şehir dışına çıkan vatandaşlar da aynı anda geri dönecek. Yolcu sayısının bu nedenle çok daha fazla olmasını bekliyoruz. Ancak ek seferler koyup hiçbir yolcumuzu mağdur etmeyeceğiz. Herkes gideceği yere ulaşacak. Çerkezköy’den firmalarımız 10 dakikada bir otobüs kaldırıyor. Otobüs firmalarının her biri müşteri memnuniyetini ön planda tutmaktadır. Yoğunluğun iki gün daha devam edeceğini tahmin ediyoruz. Pazartesi itibariyle otogardaki bu hareketlilik normale dönecektir” dedi.

 

Haber / Ahmet KARDEŞ