Facianın eşiğinden dönüldü

Edirne'nin Keşan İlçesi'nde meydana gelen trafik kazasında TIR, bir alışveriş merkezinin otoparkına girdikten sonra duvarı yıkıp şarampole düştü. Kazada TIR'ın İran uyruklu sürü

GÜNDEM 16.09.2016 18:52:00 0
Facianın eşiğinden dönüldü

ALIŞVERİŞ MERKEZİNİN OTOPARKINA GİRDİ

 

Olay, dün saat 09.30 sıralarında Keşan-İpsala Karayolu üzerindeki Dörtyol Kavşağı’nda meydana geldi. İddiaya göre Malkara’dan İpsala Sınır Kapısı’na seyir halinde olan İran uyruklu Mahdi Shemsad yönetimindeki 93-B-651-10 çekici plakalı deri yüklü TIR, Dörtyol Kavşağı’nda sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yol kenarındaki bir alışveriş merkezinin otoparkına girdi. Otopark duvarına çarpıp yıktıktan sonra şarampole düşen TIR’ın sürücüsü Mahdi Shemsad, şoför kabinin altında kaldı.

 

OLAY YERİNDE HAYATINI KAYBETTİ

 

İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri Mahdi Shemsad’in öldüğünü belirlerken, kaza ardından aracın yakıt tankından dumanlar yükselmesi üzerine itfaiye müdahalede bulundu. Sürücü Mahdi Shemsad’in direksiyon başında uyukladığı ya da rahatsızlanması sonucu direksiyon kontrolünü yitirdiği tahmin ediliyor. Kaza sırasında otoparkın boş olması olası faciayı önledi. Mahdi Shemsad’in naaşı, nöbetçi savcı ve polisin incelemesinin ardından vinç yardımıyla kaza kırım ekibi tarafından sıkıştığı yerden çıkartılarak, otopsi için İstanbul Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. TIR ise vinçle bulunduğu yerden kaldırılarak, otoparka çekildi. Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

 

Marmara Haber