Vali şehit ailelerini unutmadı

Edirne Valisi Günay Özdemir ve beraberindeki heyet kurban Bayramı dolayısıyla şehit aileleri ve gazilerle bayramlaşmayı ihmal etmedi.

GÜNDEM 16.09.2016 18:39:00 0
Vali şehit ailelerini unutmadı

İLK DURAK GAZİLER DERNEĞİ

 

Vali Özdemir’in ziyaretlerine Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Edirne Garnizon Komutanı Tuğgeneral Salim Afgün, İl Emniyet Müdürü Armağan Adnan Erdoğan, İl Jandarma Komutanı Albay Kamuran Ersan, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Bilgin Özbaş da katıldı. İlk olarak Türkiye Muharip Gaziler Derneği Edirne Şubesini ziyaret eden Vali Günay Özdemir, dernek başkanı İbrahim Çalış ve gaziler tarafından karşılandı. Gazilerle tek tek tokalaşan ve hal hatır soran Vali Özdemir daha sonra dernek binasına geçerek bir süre gazilerle sohbet etti.

 

BÖYLE EVLATLAR YETİŞTİRDİĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ           

 

Vali Özdemir daha sonra Edirne Şehit Aileleri ve Yardımlaşma Derneğini ziyaret ederek şehit yakınları ile bir süre görüştü. Dernek Başkanı Faruk Çiftçi ve Dernek üyeleri tarafından karşılanan Vali Özdemir derneğin ihtiyaç talepleri hakkında bilgiler aldı. Vali Özdemir “Biz bugün burada rahat bir şekilde bayramlaşabiliyorsak bunu şehitlerimize ve gazilerimize borçluyuz. Bu milletin yok oldu denilen birlik beraberlik ruhunu vatan sevgisini 15 Temmuz’da yapılan darbe girişiminde tekrar gördük. Halkımız hiç düşünmeden kendisini tankların önüne atarak şehit ve gazi oldular, biz sizlerin böyle evlatlar yetiştirdiğiniz için sizlere teşekkür ediyoruz. Hepinize tekrar hayırlı bayramlar diliyorum” dedi.

 

Marmara Haber