Amaç et yemek değil şükretmektir

AK Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatı bayramın ilk günü teşkilat üyeleri ve meclis üyelerinin de yer aldığı programda bir araya gelerek bayramlaştı. AK Parti İlçe Başkanı Abdullah Öge, â€?

GÜNDEM 15.09.2016 21:12:00 0
Amaç et yemek değil şükretmektir

BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZİ BOZAMADILAR

 

İhtiyaç sahiplerine Sosyal Politikalar Başkanlığı yönetiminde kurban eti dağıtılarak yardımda bulunulacağını belirten AK Parti İlçe Başkanı Abdullah Öge, “Bayramda durmak yok yola devam. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın her fırsatta dile getirdiği gibi çalışacağız. 15 Temmuz’da düzenlenen hain saldırı ile birlik ve beraberliğimizi bozamadıkları için mutlu ve gururluyum. Kurban Bayramı et yemek değil fakirin halinden anlamaktır, şükretmektir. Bugün burada bulunduğumuz için şükretmeliyiz. Şer odakları 15 Temmuz’da başarılı olsalardı biz bugün burada bayramlaşamayacaktık. İnşallah bir sonraki bayramda da hep birlikte oluruz. Bayramınız mübarek olsun, birliğimiz daim olsun” dedi.

 

15TEMMUZ BU MİLLET İÇİN MİLAT OLDU

 

Bayramların sosyal yardımlaşma özelliğine vurgu yapan Çerkezköy Belediye eski Başkanı Ali Ertem ise “Teşkilat olarak bunu yerine getirdiğimiz için son derece mutluyum. 15 Temmuz bu millet için bir milat oldu. Ayrıca teşkilatımıza 15 Temmuz sürecinde göstermiş oldukları organizasyon başarısından ve dik duruşundan dolayı tebrik etmek istiyorum. Bayramınız mübarek olsun” dedi.

 

BAŞARILI OLSALARDI GİDECEK YERİMİZ YOKTU

 

AK Parti Çerkezköy İlçe eski Başkanı Sait Yazı ise, “Artık devletler bizzat saldırmıyor, içeriden ürettikleri piyon ve maşaları aracılığıyla saldırıyorlar. Çatışma ortamından kaçındığımız sürece asla başarılı olamayacaklar. Suriye’deki savaş sona erdi ve gidecek tek bir yerleri vardı, Türkiye. 15 Temmuz’daki saldırı başarılı olsaydı bizim gidecek tek bir yerimiz dahi yoktu. Çalışarak hep birlikte mesafe kat edeceğiz. Büyükşehir Belediyesine yeni katılan arkadaşlarımızı tebrik eder, Müslüman aleminin bayramını kutlarım” diye konuştu.

 

Haber / Celal KARAKURT