Yeşil ailesini yasa boğan ölüm

Büyükşehir yasası kapsamında kapatılıp mahalle olarak Çerkezköy'e bağlanan Veliköy Belediyesi eski başkanlarından Efrahim Yeşil'in 61 yaşındaki ağabeyi Hasan Yeşil, geçirdiği kaza

YAŞAM SAĞLIK 15.09.2016 21:10:00 0
Yeşil ailesini yasa boğan ölüm

EFRAHİM YEŞİL VE YEĞENLERİ TAZİYELERİ KABUL ETTİ

 

Arabasına binmek üzere hareketlendiği sırada sendeleyip düşen ve yoldan geçen başka bir aracın başına çarpması sonucu ağır yaralanan Hasan Yeşil, kısa sürede olay yerine gelen 112 ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla Çerkezköy Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Hasan Yeşil, daha sonra Özel İrmet Hastanesi’ne sevk edildi. İrmet hastanesinde 4 saat süren ameliyetın ardından yapılan müdahalelere cevap vermeyen Yeşil hayatını kaybetti. Cenaze namazı öncesinde Efrahim Yeşil ile kardeşleri ve Hasan Yeşil’in yeğenleri taziyeleri kabul etti.

 

YALNIZ BIRAKMADILAR

 

Hasan Yeşil, önceki gün Veliköy Merkez Camii’nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Veliköy Mezarlığında toprağa verildi. Yeşil’in cenaze merasimine AK Parti Tekirdağ Milletvekili Metin Akgün, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe, Veliköy Belediye eski Başkanı Hanifi Belindir, Veliköy Mahallesi Muhtarı Ersan Albayrak, Veliköy Belediyesi eski çalışanları, Veliköy Belediyesi eski meclis üyeleri ile Yeşil ailesinin eş, dost ve akrabaları katıldı.

 

Haber / Gökhan TEKER