2 kişinin öldüğü kazanın faili yakalandı

Ergene'de otomobiliyle çarptığı motosiklet sürücüsü ve arkasındaki yolcunun ölümüne neden olan ve olay yerinden kaçan Murat Ç., jandarma tarafından saklandığı evinde yakalandı. Kazanın ar

GÜNDEM 15.09.2016 20:56:00 0
2 kişinin öldüğü kazanın faili yakalandı

KORKUP KAÇMIŞ

 

Kaza, önceki gece Ergene’de Yulaflı Işıklı Kavşakta meydana geldi. İddiaya göre Çerkezköy istikametine seyir halinde olan 59 UM 041 plakalı otomobil, üzerinde 2 kişinin bulunduğu plakasız motosiklete çarptı. Kazada üzerlerinde kimlik bulunamayan motosikletteki 2 kişi hayatını kaybederken, otomobil sürücüsü ise yaya olarak kaçtı. Olayla ilgili soruşturma başlatan jandarma ekipleri, 2 kişinin ölümüne neden olduğu öne sürülen sürücünün fabrika işçisi Murat Ç. olduğunu belirledi. Evinde yakalanarak gözaltına alınan Murat Ç., kazanın ardından korktuğu için kaçtığını itiraf etti.

 

ÖLENLERİN KİMLİKLERİ BELİRLENDİ

 

Velimeşe Jandarma Komutanlığı’nda işlemleri tamamlanan Murat Ç., motosikletin hiçbir ışığının yanmadığını öne sürerek kazadan sonra korkarak yaya olarak kaçtığını söyledi. Murat Ç., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine konuldu. Kazada hayatını kaybeden ve üzerlerinde kimlik bulunamayan 2 kişinin isimleri ise jandarma ekiplerince yapılan 48 saatlik incelemenin ardından belirlendi. Jandarma ekipleri ölen kişilerin 32 yaşındaki Ersin Timur ve 45 yaşındaki Zühtü Sırplıoğlu olduğunu tespit etti. Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

 

Marmara Haber