Biz bir aileyiz

Yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde şehit ailelerini evlerinde ziyaret eden Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, "Şehit Ailelerimiz ile Gazilerimizi ve onların ailelerini kendi ailemiz gibi görüyoruz. Sizler için ne

GÜNDEM 9.09.2016 19:43:00 0
Biz bir aileyiz

HER ŞEYİMİZİ SİZE BORÇLUYUZ

 

Kaymakam Metin Kubilay, Çerkezköy’de ikamet eden şehit ailelerini evlerinde ziyaret etti. Şehit ailelerinin yaklaşan Kurban Bayramlarını kutlayan Kaymakam Kubilay, “Sizleri görmekten her zaman mutlu oluyoruz, sizlerin sorunu bizlerin sorunudur, sizler bizim birer ailemizsiniz, her zaman biz sizlerin yanındayız ve yanınızda olmaya devam edeceğiz. Bugün bu topraklarda huzur ve güven içinde yaşıyorsak bunu kahramanca mücadele etmiş ve bu uğurda canlarını feda etmiş aziz şehitlerimize ve kahraman gazilerimize borçluyuz” dedi.

 

SİZLER İÇİN NE YAPSAK AZDIR

 

Şehit aileleri ile gazileri ve gazi ailelerini kendi aileleri gibi gördüklerini belirten Kaymakam Kubilay, “Şehit annelerimizin, babalarımızın, gazilerimizin ellerinden öpüyoruz. Şehit ailelerimiz, gazilerimiz ve yakınları için ne yapsak azdır. Sadece belirli günlerde değil her zaman yanınızda olduğumuzu bilin. Sizinle birlikte olmaktan büyük mutluluk ve gurur duyuyoruz” diye konuştu.

 

BAYRAMLARINI ERKEN KUTLADI

 

Her bayram gerçekleştirdikleri şehit aileleri ziyaretlerini bu bayram izinli olacağı için önceden gerçekleştirmek istediğini söyleyen Kubilay, “Bu vesile ile başta şehit aileleri ile gazilerimiz olmak üzere tüm Çerkezköy halkının Kurban Bayramını kutluyorum. Vatanımız, milletimiz ve bayrağımız uğruna canlarını feda eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere aziz şehitlerimizi, tüm kahraman gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla bir kez daha anıyorum” dedi.

 

Haber / Gökhan TEKER