Sokaklar asfaltlanıyor

İlçe genelinde yol yapım ve onarım çalışmalarını aralıksız sürdüren Çerkezköy Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Fatih Mahallesi Ambardere Mevkii'nde bulunan toplam 4 sokakta

GÜNDEM 9.09.2016 19:37:00 0
Sokaklar asfaltlanıyor

400 TON ASFALT MALZEMESİ KULLANILACAK

 

Çerkezköy Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin Fatih Mahallesi Ambardere Mevkii’nde bulunan Şevket, Vardar, Orhan Güngör ve Plevne Sokaklarını sıcak asfalt ile kapladığını belirten Belediye Başkanı Vahap Akay, “Bugün başlayan sıcak asfalt çalışmaları kapsamında toplam 4 bin metrekarelik bir yol ağımız daha sıcak asfalt ile kaplanmış olacak. Toplam 4 sokakta yapılacak sıcak asfalt çalışmaları kapsamında ekiplerimiz yaklaşık 400 ton asfalt malzemesi kullanacak” dedi.

 

KIZILPINAR’DA KOLEKTÖR HATTI BEKLENİYOR

 

Çalışmaların tüm hızıyla devam edeceğini belirten Başkan Vahap Akay, “Yol medeniyet demektir. Amacımız, ilçemiz genelinde bozuk tek metrekare yol bırakmamaktır. Ekiplerimiz bu süreçte ilçe merkezinde çalışmalarına devam edecek. Kızılpınar Mahallesi’ndeki kolektör hattı inşaatında ilerleme oldukça, burada da yol ve kaldırım yapım çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

 

Haber / Menşure KARDEŞ