Vali Ceylan Kurban Bayramını kutladı

Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan, yaptığı yazılı açıklama ile Tekirdağ halkı başta olmak üzere tüm ülkenin Kurban Bayramını, en kalbi duygularla kutladığını belirtti.

GÜNDEM 9.09.2016 19:24:00 0
Vali Ceylan Kurban Bayramını kutladı

KİMSESİZLERİ İHMAL ETMEYİN

 

Kurban Bayramı’nın, Türkiye ile birlikte tüm İslam Alemi ve insanlık için hayırlara vesile olmasını temenni eden Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan, “Ailemizle birlikte güzel zaman geçirirken öksüzleri, yetimleri, garipleri de asla unutmayalım. Evinde ya da hasta yatağında ziyaretçi bekleyen insanlarımızı hatırlamalı; kimsesizlerin, ihtiyaç sahiplerinin kapılarını çalmalı, yüzlerinin gülmesine vesile olmalıyız” ifadelerini kullandı.

 

TRAFİK KURALLARINA UYUN

 

Vali Mehmet Ceylan, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Bu güzel günlerimizi aziz şehitlerimize ve kahraman gazilerimize borçlu olduğumuzu unutmayalım. Bayram ziyareti için yola çıkan tüm kardeşlerimden, trafik kurallarına uymalarını dikkatli şekilde araç kullanmalarını rica ediyorum. Bu duygu ve düşüncelerle Kurban Bayramı’nın tüm insanlığa, ülkemize ve ilimize huzur, mutluluk ve bereket getirmesini diler, sevdiklerinizle birlikte güzel bir bayram geçirmeniz dileğiyle bayramınızı en içten duygularla kutlarım.”

 

Marmara Haber