Bağlantısı olan herkese DOKUNULACAK!

Cüneyt Yüksel başkanlığındaki AK Parti Tekirdağ il yönetimi, Erdoğan Orhan Kongre Merkezi'nde düzenlenen kahvaltı programında basın mensupları ile bir araya geldi. Toplantıda konuşan AK Parti Tekirda?

GÜNDEM 8.09.2016 20:25:00 0
Bağlantısı olan herkese DOKUNULACAK!

Kahvaltı programına AK Parti Tekirdağ Milletvekilleri Mustafa Yel ve Metin Akgün, AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Cüneyt Yüksel ve İl Yönetimi katıldı. Katılımlarından dolayı basın mensuplarına teşekkür eden Cüneyt Yüksel, geçmiş dönemde parti bünyesinde görev yapan il ve ilçe başkanlarına da teşekkür etti. Yeni il yönetiminin yüzde 40’ının daha önce siyasette yer almadığını söyleyen Yüksel, “Her biri çalışma azmi ile dolu. Yönetimimize 11 ilçemizden de temsilciler aldık. Tüm isimlerin başarılı olacaklarına inanıyoruz. Bu tür toplantılarımızı da 11 ilçemizde yapmayı planlıyoruz” diye konuştu.

 

12-0’LIK YENİLGİYİ HATIRLATTI

 

“Millete hizmette şiar etmiş AK Parti kadrolarına teşekkür ediyorum” diyerek konuşmasına başlayan AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel ise “2014 yerel seçimlerinde ilimizde parti olarak 12-0’lık bir yenilgi aldık. Bu yenilgiyi 2019 yılında yapılacak seçimlerde unutturacağız ve biz 12-0 yapacağız” dedi. 15 Temmuz’da yaşanan darbe girişiminin, millet tarafından bertaraf edildiğini söyleyen Yel, “Başkomutanımız ve Cumhurbaşkanımız bize bir yıl meydanlarda kalın deseydi karda kışta kalacaktık. Bir yandan ülkeye hizmet etmeye çalışırken; bir yandan da törörle mücadele ediyor, bunda da başarılı sonuçlar alıyoruz. Yıllarca sonuç alınamayan yerde bir haftada başarı sağlandı. Güçlü devlet olduğumuzu bütün dünyaya kabul ettirdik” diye konuştu.

 

KİMSE KENDİSİNE DOKUNULMAYACAK SANMASIN

 

17-25 Aralık operasyonlarından sonra ülkenin 2 seçim geçirdiğini belirten AK Parti Tekirdağ Milletvekili Metin Akgün ise “FETÖ ile bağlantısı olan hiçbir siyasi kendisine dokunulmayacak sanmasın. Böyle bir şey varsa onlara da dokunulacak” dedi. Akgün’ün konuşmasının ardından İl Yönetim Kurulu Üyeleri kendilerini tanıttı. Ardından vekiller ve il yönetimi birlikte basına poz verdi.

 

Haber / Ahmet KARDEŞ