Bu ne pervasızlık

Çerkezköy'de Uğur Mumcu Caddesi'nde dört yolun iki tarafını kapatacak şekilde araçlarını park eden sürücüler hem yayalara hem de araç sürücülerine zor anlar yaşattılar. Araçlar par

GÜNDEM 8.09.2016 20:24:00 0
Bu ne pervasızlık

VATANDAŞ OLAN BİTENİ ŞAŞKINLIKLA İZLEDİ

 

Uğur Mumcu Caddesi’nde PTT’nin hemen karşısında dört yol ağzında iki çıkışı kapatacak şekilde araçlarını park eden sürücüler, “bu kadar da olmaz” dedirtti. Vurdumduymazlık karşısında vatandaşlar şaşkınlıklarını gizleyemezken; yolcu indirme ve bindirmede sorun yaşayan minibüs şoförleri ise bu duruma tepki gösterdi. Korna sesleri arasında yollarına devam etmeye çalışan sürücüleri meraklı gözlerle izleyen vatandaşlar ise olan bitene anlam veremedi.

 

MANTIK SINIRLARINI ZORLADILAR

 

TEKPARK’ın ana caddelerdeki faaliyetlerine son vermesinin ardından sadece kapalı ve açık birkaç otoparkta işlem yapılmaya devam ediliyor. TEKPARK’ın uygulamada olduğu dönemde fiyatlardan şikayet eden araç sürücüleri şimdi de park edecek boş yer bulamamaktan dert yakınır oldu. Cadde üzerinde araçlarını park edecek yer bulmakta güçlük çeken sürücülerin 4 sıra park yapmaları mantık sınırlarını zorluyor.

 

Haber / Celal KARAKURT